Raadplegingen

Corona maatregelen
  • Indien u symptomen (koorts, hoest) vertoont, mogen wij u niet ontvangen in het medisch centrum.

  • Het is niet langer verplicht om een chirurgisch mondmasker te dragen. 

  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst en verlaten met de daarvoor voorziene handgel.

  • U komt liefst alleen op de consultatie. 

  • Het aantal mensen in de wachtzaal is beperkt.  

  • Door het betreden van het medisch centrum stemt u toe met bovenstaande voorwaarden en rekenen wij dan ook op een correct uitvoeren hiervan.

De Stichting Nottebohm en de dienst Cardiologie van het UZA, onder leiding van Prof. Dr. Heidbuchel, hebben het initiatief genomen om een duurzame kwalitatieve samenwerking uit te bouwen op het vlak van cardiologie en sportcardiologie.

 

Bij de dienst Dermatologie van Nottebohm Medisch Centrum Antwerpen kunt u terecht voor advies en behandeling van aandoeningen van de huid, de nagels en het haar. Denk concreet aan eczeem, ernstige acne, huidkanker,  psoriasis, spataders,...

Onze revalidatieartsen zijn specialist in de fysische geneeskunde en revalidatie.  Ze zijn expert in het onderzoek en de behandeling van musculoskeletale en neurologische ziekten. 

U heeft geen doorverwijzing nodig om op consultatie te komen.  Voor deze raadpleging verwijzen wij u graag door naar onze artsen in Nottebohm Brecht.

De dienst urologie specialiseert zich in aandoeningen en ziekten van het urinair stelsel en het geslachtsorgaan van de man en de vrouw.

U kan hier terecht voor onderzoek, advies en behandeling.