Conditie

Je wil meer bewegen en 'iets aan je conditie doen' maar wel op een verstandige en gezonde manier?  Je bent op zoek naar een formule die ervoor zorgt dat je volhoudt en je realistische doelen helpt bereiken? Dan is Gezond Actief misschien wel dé oplossing voor jou.  Gezond actief helpt mensen van elke leeftijd om op een gezonde manier meer te gaan bewegen.

 

Hoe werkt Gezond Actief?

  • Gezond Actief start met een kennismakingsgesprek en een uithoudingstest.  Daarna krijg je een persoonlijk rapport dat uitgebreid wordt toegelicht.
  • Op basis van die test kunnen we de ideale hartslagzone bepalen waaraan je best kunt sporten.  Die zone verschilt van de activiteit of sport die je kiest.
  • Op basis van de resultaten kunnen we eveneens bepalen hoe lang je wekelijks binnen die zone moet sporten om een optimaal resultaat te halen.  We beginnen met een 12-wekenprogramma om je doelen stap voor stap te bereiken.
  • Een hartslagcoach (horloge) houdt alles voor je bij.  Het werkt zeer eenvoudig.  De inspanningen die je wekelijks doet worden vertaald in punten die je 'weg moet sporten'.
  • Met een dongle kan je de trainingsgegevens van je hartslagcoach overzetten op je computer.  Je kan af en toe ook eens bij ons binnenspringen, dan zetten wij de informatie over.  Zo komen de gegevens automatisch in ons systeem waardoor wij en u een mooi overzicht krijgen van al je sportieve activiteiten.  De prestaties worden op de voet gevolgd en bijgestuurd waar nodig.
Gezond actief